Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Finnås du er mest fornøyd med?»

“Gode voksne som tek vare på barnet mitt. Gir barnet mitt ein meningsfull og utviklande kvardag.”

“Jeg er veldig fornøyd med det ansatte og hvor flinke det er med mitt barn. Mitt barn trives godt i barnehagen og føler seg trygg, det er det viktigste for meg og dette blir god ivaretatt i Finnås. Veldig fornøyd med at Espira Finnås har en småbarnsavdelingen som gjør at overgangen fra å være hjemme med mor til å begynne i bhg ikke blir like stor som dersom barnet hadde startet rett på stor avdeling.”

“Barna trives, og så synes jeg at det er fint å “kjenne” de voksne i barnehagen så godt at dersom det er noe så trenger en ikke å holde igjen om det skulle være noe.”

“Virkar som dei oppriktig bryr seg om barnet og til å sjå den enkelte. Trekker alltid fram dei positive egenskapene til barnet. Veldig viktig for foreldra.”

“Trivelig barnehage med flinke ansatte. Flotte omgivelser for barn å boltre seg i.”

“Personalet er alltid blide og smilende, og er veldig imøtekommende uansett nor ein kommer på dagen! Det virker som barna trives godt der. klart det er letter å levere ein unge som gleder seg til å komme i barnehagen igjen.”

“Passe størrelse som gjør at barn og foreldre blir fort kjent med og trygge på de ansatte, andre barn og foreldre. Fin beliggenhet med god uteplass og lett tilgjengelig turområder, skog og natur.”

“Ein liten barnehage der dei vaksne ser borna og deira behov.”

Personvern